Chicago dag 5 – Chicago’s Skyline og hjemreise

Så var vi kommet til siste dagen i Chicago. Jeg våknet, som vanlig, i otta (les: 03:00), så hadde rikelig med tid til å se på film, drikke pepsi light, pakke, se mer film (ja, dere skjønner greia…) før vi skulle møte resten til frokost kl 08:00. Dere trodde vel ikke vi hadde tenkt til å kaste bort den siste formiddagen i “The Windy City” / “The Second City” (take your pick) med å hvile vannblemmer og trette ben? Neida, vi hadde satt oss fore å få med oss 360 Chicago, et observation deck på 314 meter og det viste seg å være et valg vi var veldig fornøyd med, for utsikten over Chicagos skyline var fantastisk. 

 

For ekstra $8 kunne man tilte mot avgrunnen, noe jeg glatt klarte å stå i mot. 

Etter en interessant tur i høyden, var det på tide å få bena på jorda igjen og sette kursen mot flyplassen. Denne dagen hadde værgudene bestemt seg for å være gavmilde og velsigne oss med en temperatur på 31 grader. Dette var veldig deilig da vi spankulerte langs elven før avreise, men med en bagasje på 30+kg som først skulle fraktes 1 km til togstasjonen, fraktes mellom tog underveis og slepes inn på en shuttlebuss før vi endelig kunne rulle dem inn i en aircondition avgangshall, gjorde at vi ikke akkurat følte oss freshe der vi rigget oss til for vår første del av flyturen på ca 9 timer. Heldigvis hadde vi vært forutseende nok til å ha betalt ekstra for plass på første rad, slik at ødelagte ben i det minste kunne brekkes opp i løpet av turen. Det ble ikke så mye søvn på selve flyturen, så da vi landet på Schiphol i Amsterdam i 6-tiden på morgenen, la vi oss sporenstreks inn på Yotel-“hotellet” på flyplassen og fikk oss noen timers etterlengtet søvn. 5 timer (og flere timer med zzz) senere satte vi kursen mot loungen for litt lunsj og drikke før siste leg av reisen til Sandefjord. 

Så noen ord til ettertanke… Det er nå knappe 5 måneder til siste maraton i Abbott World Marathon Majors i Tokyo, så hvis jeg klarer å holde meg frisk til da (inshallah…) tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe helt utradisjonelt for egen del før dette løpet; nemlig å trene først. Hvordan det skal gå er det ingen som vet, men stay tuned for oppdateringeringer underveis…

 

#Chicago #reisetips #blogg #reise #360chicago
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg