Roma 2019 – here we come!

Jeg simpelten elsker å planlegge reiser og jeg blir rastløs hvis jeg ikke har minst 3-4 reiser booket til enhver tid. Hyppig reising krever imidlertid en stor andel av budsjettkaka, så selv om jeg av og til koster på meg dyrere reiser, forsøker jeg å perfeksjonere “mest mulig komfort til minst mulig pris”-prinsippet.

Nå har jeg akkurat booket tur for poden (11 år) og meg til Roma neste sommer. Vi reiser da i slutten av juni med KLM og skal bo 4 dager på Hotel Poggioverde på utsiden av Roma med store rom, koslig uteplass og æsvømmebasseng, før vi forflytter oss til Roma sentrum og 9Hotel Cesari hotel i nærheten av Pantheon for 3 dager med sightseeing. Alt dette, inkludert frokost hver dag, transfer fra flyplass ved ankomst og lounge-tilgang på Schipol på utreisen betaler vi tilsammen rett i overkant av 10.000kr for, noe som vel burde være innafor for en uke i Roma. 

Needless to say, jeg gleder meg allerede 🙂

 

Hotel Poggioverde; Her skal vi slappe av de første 4 dagene (kilde: http://www.poggioverderome.com/)
Takterrassen på 9Hotel Cesari i Roma sentrum (kilde: www.9-hotel-cesari-rome.i)

 

#Roma #Reise #Travel #Ferie #Sommer

Trøtt i trynet – trening kl 05:30

Kan ikke akkurat påstå at jeg hoppet frisk og rask ut av sengen kl 05:00, men jeg klarte iallfall å slepe meg ut for en treningsøkt.

Ulempen med å trene så tidlig er at jeg ikke spiser frokost først, for da må jeg jo stå opp enda en stund før, samt at kroppen rett og slett fortsatt er i semi-dvale og ikke helt responderer må mine kommandoer.

Fordelen med å trene så tidlig er selvfølgelig at da slipper man det på ettermiddag etter jobb, hvor iallfall jeg har en tendens til å flate ut på sofaen…

#Trening #Morgenstund

Abott World Majors Marathons snart i boks

Når man er en så treg løper som meg, så er det om å gjøre å re-definere hva konkurransen handler om og således føle seg som en vinner 🙂 Jeg har dermed valg å konkurrere i antall maraton-medaljer og har til nå 11 and counting, inkludert New York, Boston, London, Berlin, Stockholm og Amsterdam. Videre har jeg også kastet meg inn i konkurransen om å oppnå den gjeve Six Star Finisher Medal, som er eksklusiv medalje (type fet) man får når man har fullført de seks World Marathon Majors maratonløpene i Tokyo, Boston, London, Berlin, Chicago og New York.

Til høsten skal jeg være med i Chicago Marathon og jeg har nå fått kapret en charity-plass til Tokyo Marathon i Mars 2019. Neste år kan jeg dermed (forhåpentligvis) smykke medalje-racket mitt med en stk fet Six-Star Finisher medalje.

 

 

 

 

 

 

 

#Trening #Maraton #AbottMajors