Alternativ 17. Mai-feiring (#NoStress)

I alle år har 17.-mai tradisjonen vært at vi står opp senest når kanonene fyres av i Presteåsen kl 07.00 og derfra går det i ett frem til mørkets frembrudd med barnetog, jobbing på skole, borgertog, tivoli, middag med venner/familie etc. For all del veldig koselig, men også (full disclosure) veldig stressende, med masse folk og endeløse køer uansett hva man ønsker å foreta seg. Derfor valgte poden og jeg å feire nasjonaldagen på en litt utradisjonell måte i år..

Starten av dagen ble riktignok den samme, med at vi kreket oss ut av sengen ved lyd av kanoner, men derfra og ut kjørte vi vårt eget løp. I 08-tiden satte vi kursen mot Kristiansand og snaue 2,5 timer senere parkerte vi utenfor Dyreparken Hotell. Vi tilbragte så 3 timer i Dyreparken hvor vi blant annet fikk skikkelig nærkontakt med tiger og ble vitne til over pari aktive ulver (begge deler ganske sjeldne begivenhetrr). I tillegg hersket det en rolig og behagelig stemning over parken og selv om vi var langt fra alene, følte vi en perfekt følelse av space og ro.

Etter en liten cowbow-strekk på rommet i etterkant var vi så klare for 17. mai buffet i en stappfull restaurant på hotellet og veldig utypisk meg satt vi og slappet av i salongen til køen inn til restauranten var tilnærmet borte (pleier normalt å dukke opp så tidlig at vi havner først i køen…). Et lite knep på buffet-middager er å gå mot strømmen og starte med dessert, noe vi da også gjorde. Da sikrer man seg at man orker litt dessert, samt at køen ved maten er minimal når man så skal innta forrett og hovedrett.

Så, for å oppsummere, en litt utradisjonell feiring av nasjonaldagen, men (iallfall for i år ) helt innafor. I morgen blir det en tur i Badelandet etter frokost før vi atter retter nesen hjemover igjen.

Gratulerer med dagen alle sammen😄🇳🇴

PS! Et lite gjensyn med en gammel kjenning❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg