Berlin – Koffert på vandring

Historisk sett har jeg ikke hatt noe å utsette på KLM og deres evne til å få bagasjen min fra A – via B – til C, men de siste to flyvningene med selskapet har vært en god del under pari. Da poden og jeg var i Roma i juni, fikk ikke jeg kofferten min før 3 dager etter vi var kommet hjem og denne gangen var det turen fra Amsterdam flyplass til Berln flyplass som ble i det vanskeligste laget.

Vanligvis gir forsinket koffert en gyllen mulighet for shopping, da man blir veldig godt kompensert fra forsikringsselskapet, men med en fortsatt feberhet, paracetknaskende kropp, nådde ikke shopping høyt opp på lista over ønskede aktiviteter i går akkurat. Hadde det ikke vært for at vi tilfeldigvis gikk forbi Mall of Berlin på ettermiddagen, hadde jeg ikke orket i der hele tatt, da jeg regnet med at kofferten i det minste ville ankomme i løpet av neste dag. Men, skrall form til tross, jeg klarte å karre til meg noen klær på veien (ikke overraskende mye ull og kashmir), slik at jeg i det minste hadde ett skift med klær hvis kofferten skulle bestemme seg for enda en rundtur før ankomst Berlin.

Da jeg ankom hotellet et par timer senere, var imidlertid kofferten ankommet, så da er alt på stell igjen, sånn rent bortsett fra helsa da, så det ble bingetid før kl 21 første dag i Berlin.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg