Bloggåret 2019 – Abbott World Marathon Majors medalje og gjestespill på bloggtoppen

Denne posten kommer riktignok lovlig sent på nyåret, men bloggåret 2019 er verdt en recap for egen del.

Vinterferien tilbragte jeg i Dubai med pode og nevø for å varme opp til det 6. og siste maratonet i Abbot Marathon Major (Berlin, Chicago, Boston, London, New York og Tokyo).

I begynnelsen av mars klarte jeg å krabbe meg gjennom de 42,2 km gjennom Tokyos gater i kulde og regn og endelig kunne jeg innkassere den gjeve medaljen som kun 14 norske damer og 22 norske menn hadde klart før meg. Vi snakker en stk fet medalje her, nemlig “the six star finisher”-medaljen…

Men, Tokyo er selvfølgelig mye mer enn maraton og vi fikk også med oss fantastisk mat, sumobryting, Mount Fuji, tempelbesøk, kattecafé og karaoke.

Dette var også året hvor jeg flere ganger kravlet meg inn på blogg.no sin toppliste, med en 44. plass som årsbeste. Mye takket være maraton- og reise-poster og årets vinnerpost ble denne om Tokyo Marathon.

I juni tilbragte poden og jeg noen herlige dager i Roma, hvor vi hadde stor suksess med å gå mot strømmen og således unngå køer.


Siden sommeren I Norge 2019 var mer enn et par hakk under par, kastet jeg meg I slutten av august på en meget hyggelig reise rent prismessig til Dubai og koste meg mutters alene I 40+ grader I en ukes tid. Pur luksus til billig penge gjør at denne skrotten er villig til å holde ut en god del varmegrader. Jeg mener, man kan rigge seg til ved bassengkanten kl 07 i behagelige 30 grader og ha hele stedet for seg selv helt til bermen kommer krypende i 9/10-tiden. Klarte til og med en liten joggetur i 45 grader, som riktignok kun var på 25 min, men som var nok til å gjøre narr av kolleger I Dubai som sliter litt med varme.

I slutten av september var kjæresten og jeg med i Berlin Marathon for 4. gang og endelig kunne vi se navnene våre på «the wall of fame» (alle som har fullført de 6 maratonene i Abbott-serien). Vi fikk også med oss en del sight-seeing som elve-cruise, museer, TV-tårnet, DDR-museet og (ikke minst) Checkpoint Charlie og restene av Berlin-muren.

Vi er nå godt inne i 2020 og heldigvis venter nye reiser om kun få uker. Ønsker alle et nytt, godt bloggår.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg