Dubai Marina – strandnær idyll for hele familien

Dubai Marina er en stor kunstig marina ved Jumeirah Beach Residence (JBR)-stranden stappet med luksuriøse yachter, arkitekturisk spektakulære boliger og hoteller, kilometerlang joggeløype, kjøpesenter, zipliner mellom skyskrapere, lekeplasser og idet hele tatt en haug av opplevelser for hele familien.

Bor man i nærheten av JBR, er Dubai Marina vel verdt et besøk på ettermiddagen, særlig i de varmeste månedene da man i marinaområdet kan få litt etterlengtet skygge.

Selv har jeg hatt den ære av å yachte meg sjøveien gjennom kanalen, noe som var en helt fantastisk opplevelse. Nå var riktignok dette en privateid yacht, men det er fullt mulig å leie seg en hel yacht, eller en økonomisk mer gunstig plass på en yacht/båt for en dag eller ettermiddag, da det er mange selskaper i alle prisklasser som tilbyr dette

Det finnes mange spisesteder i Marinaen og en av mine favoritter er Pier 7 med 7 ulike restauranter på samme lokasjon, med glimrende utsikt til kanalen fra terrasseområdet. Er det varmt nok i luften, er et utendørsbord virkelig å anbefale her.

Ellers tilbringer jeg stort sett mesteparten av min tid i Dubai Marina woggende langs den ca 7 km lange joggeløypa.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg