Dubai: Roda Amwaj Suites – perfekt strandlokasjon til en rimelig pris

 


Reiser man med storfamilien eller eventuelt flere familier sammen over 9 dager er de fire tingene som står høyest på min prioriteringsliste: lokasjon (må ligge nær stranden eller i det minste ha et bra bassengområde), minst 2 bad (enough said…), space (greit å ha et lite avlukke man kan trekke seg tilbake til) og, ikke minst, pris (type “valuta for pengene”). Roda Anwaj Suites må jeg si scorer høyt på alle disse fire kriteriene.

Roda Anwaj Suites er et leilighetshotell bestående av flere høyreiste bygninger med enkelte hotellfasiliteter som baggasjefrakting, reisedesk, daglig rengjøring, mulighet for å bestille mat til leiligheten og to middels store bassenger.

Lokasjon: Roda Amwaj Suites ligger i Jumeirah Beach Residence og det tar ca 1 minutt fra man står på utsiden av bygningen vår (bygg 5) til man befinner seg på den store, offentlige stranden, noe som burde være innafor for de fleste.

Leilighet (bad og space): Reisefølger besto denne gang av ei venninne med sønn på 11 og poden på 12 og meg. Vi gikk for en leilighet på ca 120m2, med 2 soverom, 3 bad (!), kjøkken, stue/spisestue og et lite vaskerom. Med andre ord, ingenting å si på plassen. Leiligheten var greit rengjort og godt vedlikeholdt, selv om møblene ikke akkurat var av den nyeste sorten. Terrassen var imidlertid litt stusselig med kun et lite plastikkbord med 2 stoler som både har sett bedre og renere dager.

Pris: Vi betalte for 8 netter I vinterferien litt i overkant av 13.500 kr for 8 overnattinger, så absolutt en innertier økonomisk sett!

Vi lagde litt mat selv (plenty av velassorterte matbutikker i området) og spiste resten av måltidene ute, så vi benyttet ikke tilbudet om mat fraktet til rommet. Jeg prøvde imidlertid treningsrommet en morgen. Ikke det beste jeg har sett, men hadde 3-4 tredemøller, noen få apparater og noen frivekter, så det dugde absolutt for en treningsøkt, når jeg til slutt fant frem (måtte til slutt geleides av en ansatt mellom en labyrint av en parkeringskjeller for å komme dit).

Anlegget består av to middels store bassenger, et som er åpent på morgenen og et som er oppe på ettermiddagen. På grunn av de høye bygningene i området, så ligger bassengene i skyggen deler av dagen, men det gjelder stort sett alle bassengene i området. Det er ingen servering ved bassengene, men det er mulig å ta med seg medbragt (NB! ikke alkohol). Ønsker man solseng, så må man være tidlig ute, da det ikke er så mange av dem. Hvis jeg derimot hadde reist med små barn og hadde planer om å ligge ved bassengkanten hver dag, så hadde jeg kanskje valgt et annet hotell med litt bedre fasiliteter, men for vår del var det helt greit og vi var innom hver dag etter stranden for et kveldsbad. Badehåndklærne vi fikk utdelt ved bassenget var store og myke og det var også mulighet for å ta med seg disse ned til stranden, noe vi benyttet oss av.

Så, som en oppsummering, med mindre man stort sett skal oppholde seg ved bassenget, er Roda Amwaj Suites absolutt et veldig godt valg på Jumeirah Beach Residence.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg