Dubai – solnedgang over bursdagsbarn

Da har sola gått ned her i Dubai for nest siste gang før jeg atter må gjenopprette vennskapet med ullskjerfet mitt. Dagen har vært alldeles strålende, mye på grunn av alle hilsningene hjemmefra i anledning bursdagsmarkering (vi snakker markering ja; det begynner å bli noen år siden bursdager var noe man feiret) samt hyggelig gest fra hotellet.

For å bevise at jeg overhodet ikke er gammel, så har jeg i tre dager på rappen daglig svømt over 2000 m, wogget i en time på tredemølle og gått over 500 trappetrinn (sistnevnte riktignok kun fordi jeg flere ganger per dag ikke orket å vente på den ultratrege heisen, men valgte trappene opp til 14. etasje). Resultatet på slutten av dag tre er en ganske så utmattet kropp, så jeg er ikke så sikker på hva jeg egentlig beviste (eller motbeviste). Men, kunne vært verre, ikke sant?

I 19-tiden går sola ned her i Dubai på sommerstid og da er det bare å trekke ned mot stranda for å nyte en fantastisk solnedgang mens man tar seg et kveldsbad. Temperaturen i sjøen holder solide 36 grader, så direkte avkjølende er det ikke, og man får litt følelsen av å befinne seg i en megastor hot tub. Men igjen, i valget mellom badetemperaturen hjemme og her, er iallfall ikke jeg i tvil om hva jeg velger…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg