En kamp mot klokka – demotiverende teknologisvikt

Av og til skulle jeg ønske jeg var en av de som klarte seg ene og alene med naturopplevelsen som motivasjonsfaktor for en løpetur. Der er jeg langt unna, gitt. Altså, ikke misforstå, fin natur er et pluss, men det er liksom ikke nok. Jeg er sånn skrudd sammen at en økt uten måling er en økt uten mening, dvs her er det et kriterium at treningsklokka fungerer og logger absolutt alt under turen. Ganske rart i grunnen, da en ikke akkurat skulle tro at enda flere grafer som forteller meg at jeg er en ræva dårlig løper var det jeg trengte.

Nuvel, jeg har altså en treningsklokke som må lades. I tillegg har jeg også anskaffet meg Bosé Soundsport trådløse øreplugger, som også må lades. Mye å passe på med andre ord og i dag gikk jeg på en kjempe-lade-tabbe. Etter to dager hvor trening har måtte vike for kioskvakt og nedvask av utleieleilighet, var jeg fast bestemt på at i dag skulle jeg dra inn slakket og rekke en god økt før visning av leilighet. Alt var preppet og planlagt, hadde tatt med treningstøyet på jobben og greier, slik at jeg kjapt skulle komme meg ut i løypa.

Plutselig innser jeg tabben i det jeg skal taste inn økten på klokka og sette igang. BARE 4% BATTERI IGJEN!!! Helt krise selvfølgelig, så her måtte jeg raskt re-planlegge for å unngå sort skjerm. Rolig langtur ble dermed erstattet av 20 min med intervaller. Da jeg var ferdig var jeg nede på 1 % og i det øyeblikket klokka var ferdigsynchet, tok den kvelden. Men, økten var iallefall reddet, so all is well in the world…

2 kommentarer
  1. Hehehe, ser poenget ditt her. Jeg får også litt småpanikk hvis ikke batteriet på klokken er ladet. Blir ofte å utsette løpeturen til jeg får hurtigladet 🙂 litt kjipt egentlig da man burde kunne fungere uten, men….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg