En tid for alt…

Religiøse med full kontroll over Bibelens ord, har muligens allerede memorert Ecclesiastes 3, mens ateistene blant oss (over en viss alder må vite), sannsynligvis kjenner dens innhold kun gjennom den udødelige filmen Footloose fra 1984… Jeg snakker selvfølgelig om «A time for everything»:

»There is a time for everything,

and s season for every activity under the heavens:

a time to be born and a time to die,

a time to plant and a time to uproot,

a time to kill and a time to heal,

a time to tear down and a time to build,

a time to weep and a time to laugh,

a time to mourn and a time to dance….»

Ecclesiastes 3 består av en god del mer, men Footloose (og dermed også mitt 10-årige jeg), stoppet etter linjen om dansing. Å se denne passasjen lest opp av en ung Kevin Bacon, etterfulgt av et forrykende danseshow, var virkelig et sterkt øyeblikk for en prepubertal kropp!

Men, tilbake til poenget: Det finnes altså en tid for alt og i går var det en tid for å ha åpen dag på podens skole hvor trinnet kjørte Halloween-tema. Det var også en tid for å unnagjøre over 2000 skritt da vår salgs-stand var i 4.-etasje, mens alt av forsyninger måtte bæres opp fra kjelleretasjen. Gjett om det var en som var happy for at hun ikke stresset med å trene i forkant, men prioriterte å bake noen halloween-muffins (som det såvidt var tid til…).?

Det var også (en viss) tid for å storme hjem etter endt økt, skrelle av seg trappesvett tøy, kaste seg inn i dusjen, tre på seg Spandex og finstas og komme seg avgårde på bursdagsparty. Det viste seg forøvrig senere at det var definitivt en tid for retrett rundt midnatt og i dag er det definitivt en tid for å tasse rundt i pysjamasen og bare ta livet heeeelt med ro. Av og til er det å ikke ha noen planer den beste planen man kan ha…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg