Hjernen er alene

Det skal ikke stikkes under en stol at jeg på en normaldag vaker rimelig høyt på stresskalaen, noe som fører til en kontinuerlig jakt på stresslindrende aktiviteter. Frakt meg til varmere strøk og plasser meg under en parasol med en god gammeldags bok eller fem, en cola zero og et glass vin og med umiddelbar nærhet til et svømmebasseng og et treningsstudio og jeg skal love dere at stressnivået synker betraktelig.

Covid-19 har imidlertid torpedert ethvert håp om 40 grader + i overskuelig fremtid, så nå har jeg måttet ruge ut noen alternative planer for å kjøle ned et overbelastet, blondt hode.

Svaret er intet mindre enn nerdy games på Iphone hvorpå min siste ervervelse er Fishdom. I grunnen et rimelig idiotisk spill, men rimelig avhengighetsskapende og fantastisk stressreduserende. For å si det slik; når man har karret seg opp på nivå 1642, så sier det seg selv at det har gått med en solid bråte timer til et hjernedødt spill, men hvis alternativet var å tilbringe disse timene grublende på en eller annen bekymrig, føler jeg at tidsbruken er vel fundamentert lell..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg