Hot’n toasty – wogging i 44 grader

Siden jeg ikke ankom hotellet før i 2-tiden i natt, utgikk glatt morgen-wogging på stranden. I steden ble det 1000m svømming i bassenget og noen late formiddagstimer alternerende mellom solstek og skygge.

Først i 14-tiden klarte jeg å få dratt på meg løpeskoene og da hadde det rukket å bli solide 44 varme i skyggen. Målet var 30 min, men det ble med 20 min, da jeg etter snaue kvarteret merket at jeg ikke var heeeelt akklimatisert enda.

Vanligvis pleier stranden på JBR å være helt stappfull av folk, men nå var det kun de mest solhungrige eller frostsensitive (les: meg) som lå litt spredt rundt omkring. Merkelig nok møtte jeg ingen andre joggere på min vei og kun noen få spaserende, som til gjengjeld sendte meg blikk som lurte på om jeg var riktig navla.

Nå blir det et par rolige timer i skyggen før jeg skal vurdere en by 1000m i bassenget. Har med meg kjølepose hjemmefra og har bunkra opp med isbiter og brus på supermarkedet rett rundt hjørnet, så her skal jeg nok klare meg. Koser meg altså helt glugg i varmen og jeg hadde gjerne bytta bort det ustabile sommerværet hjemme med dette på flekken!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg