Høyt hang jeg og grinete var de (les: vepsen) #MedLivetSomInnsats

Maleprosjekt 2021 – én stk fruentimmer med høydeskrekk og defekt balansenerve i en 22m lift har vært nabolagets underholdning de siste dagene… Ble det perfekt? Så langt derifra, men det ble i det minste BEDRE (ikke la det perfekte bli det godes fiende osv..).

La inn et par ekstra spenningsmomenter ved at jeg klarte å sette meg fast i takrenna, samt at jeg fant ut at jeg har et vepsebol oppunder mønet, med hissige små kreaturer som ikke var så sugne på å få nymalt «yttergang». Måtte løses ved å feste penselen til den lengste forlengeren på markedet og styre liften et par m unna, male (les: kladde pga dårlig monentum) for harde livet og så flykte når antall pissed off veps ble for høyt (men, dessverre ikke alltid så lett å finne riktig spak på liften når man har en 10-12 mugne veps i hæla, så tilbaketrekningingen fremsto nok relativt panikkartet, selv om jeg klarte å begrense meg til et par undertrykte hyl…).

 

Greit at det er en stund til neste gang…

1 kommentar
  1. Synes jeg ser det, har opplevd noe lignende en gang😊. Sto øverst på en stige og klarte å ødelegge et vepsebol, kom meg ganske fort ned.. Men ikke fort nok.
   Ser veldig fint ut dette da 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg