Lengter mot sommer

Granholmen
Granholmen

Vi mennesker er jo utstyrt med ulike preferanser når det kommer til definisjonen av en «perfekt vinter». For noen (eller kanskje de fleste som er født og oppvokst såpass nærme polarsirkelen og som ikke blir belemret med trivialiteter som snømåking) er dette synonymt med et hvitt vinterlandskap med meterhøye brøytekanter, sparkføre og frostrøyk. Jeg, derimot, inngår ikke i denne gruppen, da jeg tross til tross for hyppig regn og til dels glatte forhold  synes vinteren denne sesongen er på en solid 9’er av 10 mulige så langt. Kun én runde med snømåking hittil nærmer seg iallfall idealantallet på 0.

Det kan muligens gå under betegnelsen «skjebnens ironi» det faktum at jeg er født i istappenes hjemland, hjemsøkt av en konstant lengsel etter varmere tilstander, men med en blond manke og en såpass lys hud at solfaktor 30 er påkrevet i det øyeblikket jeg trer ut i sola. Alt jeg klarer å tenke på nå drøye 4 måneder ut i mørketida, er drømmen om å flykte mot sol og varme så snart som overhodet mulig.

Sommeren i Norge er enda et halvt år unna, men heldigvis har jeg et par ferieturer med solmuligheter de neste 2 månedene til å hjelpe meg gjennom ventetiden. Tross alt er det ingenting som slår sommeren i Norge, men det er bare synd den leverer så sjeldent.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg