Løpemotivasjon på sparebluss (#WinterIsComing)

M
Løpejentene

Enkelte dager sitter det langt inne å klare og karre seg opp av sofaen til fordel for en kvelds-løpeøkt. I kveld satt det såpass langt inne at jeg fortsatt gir meg selv imaginære klapper på skulderen for at jeg ikke bare ble liggende under teppet på sofaen foran en varmeovn på full guffe.

Kalenderen viser november og etter en ukes tid med isskraping på bil om morgenen (note to self: husk nå for pokker å parkere bilen i garasjen, noe jeg nok en gang klarte å glemme i kveld), kom i dag (dessverre) årets første snøfall. Liksom bare for å gni det inn, så ble jeg vekket av en telefon fra Dubai hvor en kollega såvidt rakk å nevne 28 varmegrader før jeg fikk øye på det deprimerende hvite snøteppet på utsiden av vinduet. Alt annet enn en god start på dagen, med andre ord.

Etter mer eller mindre en dag i hutringens tegn, måtte jeg ta meg en varm dusj etter jobb bare for å få i meg varmen. Jeg rakk såvidt en liten power-nap på sofaen før jeg måtte rive meg løs fra den behagelige varmen under teppet og ikle meg superundertøy, vinter-tights, fleecegenser, vinter-løpejakke, lue, buff, votter og hodelykt for dagens løpeøkt med Sportsjentene. Når jeg ved 0-1 grad allerede er på 2 lag med benklær og 3 lag med overdeler, lurer jeg litt på hvordan jeg skal overleve -10, men den tid den sorg.

Det var en imponerende størrelse på den gjengen, alt fra gogge-nivå til kjapp 10km-nivå, som stilte på trening for en økt i mørke, vindfulle bakker i skogen i kveld og hadde det ikke vært for dem, skal jeg love  at denna kroppen hadde forblitt under teppet på sofaen med en kopp kakao…. Nå i ettertid føler jeg meg imidlertid som Queen of the World!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg