Dr. Holms Hotel på Geilo – hverdagsluksus til hyggelige sommerpriser

Allerede da du svinger opp mot Dr Holms hotell på Geilo kan du formelig kjenne suset av dets over 110 år gamle historie.

På vinterstid ligger hotellet midt i smørøyet med tanke på både langrenn og alpint, men da verken pode eller jeg har noen forkjærlighet for noen av delene, befinner vi oss her midt på sommeren (om man kan kalle 12 grader og lett regn for sommer da, vel å merke).

Innsjekkingen gikk helt smertefritt og da vi litt senere beveget oss møt rommet, passerte vi både peiskos dype lenestoler som bidro til en rolig og stressfri atmosfære.

Familierommet vi hadde booket til 2.900,- for 2 netter var ikke all verden, men det inneholdt en dobbeltseng, et lite kjøleskap badekar og ellers plass nok tii st vi iallfall kunne ha én koffert oppe til enhver tid.

Også her merkes fraværet av utenlandske turister ute etter å rane opplevelser i den norske fjellheimen, men det er isllfall nok gjester til at det ikke føles helt øde ut.

Første ettermiddagen var vi litt slitne etter nærmere 5 timer i bil og besøk i Bjørneparken, så vi startet med å slappe av litt før vi satte kursen mot hotellets sportsbar som serverte både typisk barmat type pizza og burger, samt en egen sommermeny med mer kulinariske høydare. Poden safet med pizza pepperoni, mens jeg gikk for ovnsbakt laks med ertepure og smørstekte grønnsaker som smakte alldeles fortreffelig.

Etter middag henga poden seg til Youtube, mens jeg gikk for å teste badebassenget. Spa-avdeligen, samt steambadstu og boblebad er stengt pga Covid-19, men både barne- og voksenbassenget (ca 20 meter langt) var åpne og vannet holdt en grei temperatur.

Ved frokosten så glimret den sedvanlige buffeten med sitt fravær, men erstatningen var slettes ikke dårlig. Man kunne bestille det man ønsket av diverse egg, bacon, bønner, pannekaker, laks og grønnsaker og så ble man servert av betjeningen.

Dr Holms har også sin egen bowling-hall med tilhørende 50-talls-stil-restaurant. Vi rakk dessverre ikke å teste den ut denne gangen, men det skal definitivt skje ved neste korsvei.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg