Remedie for Game of Thrones-blues

Etter en natt med utrolig dårlig søvn, der jeg av en eller annen grunn ble ligge og gruble over avslutningen til Game of Thrones (skjønner ikke helt hvorfor, for i motsetning til hordene av kritiske røster, er jeg veldig fornøyd med en så nærme happy ending det var mulig å komme, tidligere hendelser tatt i betraktning) våknet jeg ikke akkurat smørblid til morgenen i dag. Årsaken kan jo selvfølgelig være alle de usvarte spørsmålene som vi nå aldri vil få svarene på (feks joinet Jon Snow Tormund & Co, hvordan gikk det med Arya, hva skjedde med ulven til Arya? osv osv…) og som er nok til å sende de fleste GoT fans inn i en lettere depresjon. For å lette litt på humøret dro jeg derfor opp på en aldri så liten joggetur før jobb  (og det ble den også, aldri så liten mener jeg…) og det funket heldigvis som bare det.

Som tidligere nevnt er en av fordelene med å være ute og bevege seg tidlig, at man slipper å jogge i kø, eller dvs i mitt tilfelle, bli jogget fra i kø. En annen fordel som nå med sommer i anmarsj begynner å gjøre seg bemerket, er mangelen på små, flyvende kryp på morgenen. Sist gang jeg var ute og jogget på ettermiddagen klarte jeg å inhalere opptil flere småkryp og når man føler man trenger å ta med seg tannpirker for å plukke bort knott fra tennene etter en treningsøkt, kan man si at det legger en liten demper på den potensielle løpsgleden jeg fortsatt håper på å opparbeide meg. Man kan jo selvfølgelig argumentere for at jeg burde holde kjeften lukket, så jeg ikke ser ut som en hval på jakt etter plankton, men det er ikke alltid hjerne-munn-koordinasjonen er helt patent. Heldigvis ser de flyvende små krypene ut til å være B-kryp, så da slapp jeg iallfall ekstra proteiner denne gangen.

Så for å oppsummere:  soloppgang, to svaner, en grei temperatur, folketom park, ingen småkryp + meg = dagens humørvinner 😊

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg