Roma – Hjemme igjen (#tidenenesantiklimaks)

Etter en uke vandrende rundt i et historisk nirvana, var det dessverre dags for hjemreise, men heldigvis rakk vi et siste besøk på vår faste plass ved Pantheon for nok en utsøkt lunsj først. Har jeg nevnt hvor mye jeg kommer til å savne maten der nede?

Vi gjorde turen til flyplassen så hassle-fri så mulig ved å bestille transport fra hotellet. Det kostet oss drøye 12 EUR mer enn en vanlig taxi, men til gjengjeld ble alt av bagasje fraktet til bil og det eneste vi trengte å gjøre var å frakte våre stinne legemer de 20 meterne bort.

Fiumicino flyplass er ikke supersvær, men et stort pluss var at vi fikk lov til å sjekke inn selv om det var 3,5 timer til flyavgang. Mattilbudet var ganske uryddig og støynivået høyt. Vi trodde et øyeblikk at redningen lå i “Sky Lounge Bar” men det var en sannheter med noen alvorlige modifikasjoner (sjekk tidligerere innlegg).

Flyturen fra Fiumicino til Amsterdam gikk veldig bra, men da vi skulle ombord i det stappfulle flyet, ble jeg brutalt minnet på hvor mye jeg faktisk irriterer meg over når jeg flyr. På Schiphol fikk vi drøye 1,5 timer til å spise middag før siste del av reise hjem. Temperaturen som møtte oss da vi gikk av flyet på Torp, var atskillig varmere enn forventet og man kunne jo nesten tro at sommeren også var kommet til moderlandet også. Koffertene våre var ikke like håpfulle, så de ble igjen i varmen et sted på veien. Ingenting er jo som ved midnattstider å vente på baggasje som aldri kommer på en flyplass som er stengt og hvor man måtte lete med lys og lykte etter noen som kunne hjelpe oss med “savnet bagasje”-utfylling.

Ganske så kjedelig, men det er vanskelig å være grinete etter en fantastisk ferie vi kommer til å leve lenge på.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg