Slaraffendag i Roma (#NårPodenFårVelge)

Etter to dager med ganske mye trasking beordret av mor, tenkte jeg det var på tide for poden å velge gjøremål for i dag. Ikke uventet falt valget på å slappe av.

Hans tolkning av «å slappe av» er å slækken på senga med Ipad’en og med en coke zero innen rekkevidde. Min tolkning er litt annerledes og mer i retning av å svømme-1000-meter-i-bassenget-og-så-lese-bok-i-sola. Vi skilte derfor lag etter frokost og jeg var på plass på takterrassen da den åpnet kl 09, slik at jeg fikk roughly 1,5 timer alenetid til svømming og soling før bermen inntok stedet.

I 11:30-tiden skiftet junior element fra rommet til en solstol i skyggen. Noe bading har det ikke blitt på ham foreløpig, men kun litt plasking med bein ved bassengkanten, da obligatorisk badehette er en showstopper for hans del. Kan i grunnen skjønne ham; det ser jo ikke bra ut…

Svømmehette var forøvrig like lite stas da jeg selv var i tenårene og faktisk også en av årsakene til at jeg sluttet på svømming. Stram hette på lite hode var liksom ikke den looken jeg gikk for. Som halvgammel kjerring, derimot, bryr jeg meg ikke fullt så mye lenger, selv om jeg nå forsåvidt ser enda mer gjøk ut og er ganske happy over at vi ikke har et slik påbud i lokale bassenger hjemme.

Som de foregående dagene inntok vi en lett lunsj i bassengbaren før vi trakk tilbake til rommet for en aldri så liten siesta, etterfulgt av en 5 km gåggeøkt for egen del.

Med unntak av en liten tur bort til butikken på hjørnet for å bunkre opp med brus, så har vi altså holdt oss innenfor hotellets område i hele dag. De neste 2,5 dagene kommer til å bli spekket med sightseeing, så en slaraffendag har vært helt på sin plass. Hotellet huser forøvrig Tripadvisors beste restaurant i området, så den skal vi teste ut i kveld.

I morgen blir det kort basseng og solingsøkt før vi setter kursen mot Roma sentrum for å gasse oss i historie.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg