Søndagsutflukt til Marumskogen i Sandefjord

Med et så fantastisk høstvær ute, må man jo bare ut og sluke kanskje de siste solstrålene vi kommer til å se på en stund. Selv pode og kompis klarte å brekke seg løs fra PS4-kontrollen for å bli med mor, mormor og hund ut på tur til Marumskogen.

Marumskogen er et bynært skogsområde utenfor Sandefjord med mange kvaliteter. Terrenget er småkupert, omkranset av bebyggelse og dyrket mark. Her finnes et vell av fornminner med det landskjente Istrehågan som selve perlen – et kulturlandskap i ordets rette forstand. Fin løv- og barskog på ulik bonitet, variert landbruk, golfbane, ørretbekker og skjønne turstier. Marumskogen er for nære rusleturer, trening, naturopplevelser og alle gode verdier. Spekket med stier og skogsveier på kryss og tvers (ut.no).

Vi valgte oss en runde på ca 5 km som både gamle og unge, firbente og tobente klarte å komme seg gjennom uten altfor store anstrengelser. Vi hadde ikke med mat denne gangen, men langs stiene i skogen finnes en lavvo og flere spiseplasser hvor man kan ta seg en pause og grille på bål. Ellers så har jo naturen stor underholdningsverdi i seg selv med bekker, klatretrær, soppspotting og tidvis ganske trolsk stemning.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg