Tokyo – Karaoke time (#HoldForØrene)

Man kan jo nesten ikke dra fra Tokyo uten å ha vært innom en vaskekte karaokebar. I kveld var vår nest siste kveld her, og den siste kvelden med resten av gruppen som reiser videre til Kyoto i morgen, det var i grunnen nå eller aldri. Da ble det nå og valget falt på Big Echo Karaokebar, kun 10 min gange fra hotellet.

Det vil si, vi måtte ha et pit stop på en bar på veien for litt mat og rikelig med drikke som oppvarming før vi booket oss et karaokerom med ytterligere stemmebåndsforløsende eliksir.

Tidligere på dagen hadde et par av gutta vært litt skeptiske til hele karaokeplanen og erklærte at de kun skulle være tilskuere. Den tanken holdt vel i sånn ca 5 minutter før hele rommet eksploderte i litt småsure, men til gjengjeld veldig høylytte toner og her var det virkelig all in for alle sammen.

Opprinnelig hadde vi tenkt at 1/2-1 time var mer enn nok med skråling, men jammen måtte ikke mikrofonene nærmest brekkes løs fra hendene våre 3,5 timer senere. Supergøy og ikke minst et glimrende konsept at man kunne leie seg et eget kataokerom og at man kunne bestille mat og drikke til rommet. Det hadde selvfølgelig vært enda bedre hvis de ansatte forsto litt engelsk, men på et vis gikk det seg til allikevel.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg