Ulabrand i Larvik – bikkjekaldt, men ull er gull😊

Med en pandemi som stadig setter begrensninger for vår bevegelsesfrihet, er jeg evig takknemlig for at jeg bor i Vestfold og Telemark, hvor det er mye natur per innbygger og hvor det overhodet ikke er vanskelig «å holde meteren».

Dagens tur gitt til Ulabrand ved Ula i Larvik. Ula strand var et sted jeg hyppig frekventerte i min ungdom da beach-volley var livet og er også stedet hvor jeg og en venninne telefontertoriserte daværende leder av «Norge mot innvandring», Arne Myrdal, fra en (wait for it…) god, gammeldags rød tekefonkiosk.

Nuvel, til tross for at jeg tilbragte flere sommere på stranden ved Ula, hadde jeg faktisk aldri satt mine bein på Ulabrand før; en topp med fantastisk utsikt utover fjorden, men som dessverre befinner seg i motsatt retning av stranden (noe jeg antar er grunnen til at jeg måtte pushe 50 før jeg klarte å karre meg opp for å nyte en stk utsikt.

Fra Ulabrand er det mulighet for å hente seg på flere turer i nærområdet, så en vandretur her er virkelig å anbefale for alle generasjoner.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg